pirmdiena, 2013. gada 14. oktobris

Ko Valmieras iedzīvotāji domā par jauniešiem?

Lai noskaidrotu, kādas ir Valmieras iedzīvotāju domas par jauniešiem, devāmies ielu intervijās. Aptaujāti tika 50 respondenti, vecumā no 16 līdz 82 gadiem.
Kad vaicājām cilvēkiem, daudzi izbrīnā ieplata acis un ilgi domāja, ko atbildēt, bet bija arī tādi, kuri nekavējoties pauda savu viedokli - ne to pozitīvāko. Par spīti tam, jāteic, ka trešdaļa valmieriešu redz jauniešus kā aktīvus un darboties gribošus. Tas, protams, priecē. Iespējams, ka pat vienīgais, kas spēj šo salīdzinoši pesimistisko atbilžu maratonu atsvaidzināt, jo pārējās atbildes jaunieša tēlu parādīja no tumšās puses. Ceturtā daļa aptaujāto uzskata, ka jaunieši Valmierā pārāk daudz lieto alkoholu un smēķē, 17% valmieriešu min, ka jaunā paaudze ir slinka un ar zemu atbildības sajūtu, kā arī pārāk daudz laika pavada pie datoriem. Jāsaka viens- ak, šīs tehnoloģijas…

Šīs aptaujas atbildes ir viens no iemesliem, kādēļ mēs esam nolēmuši rīkoties! Jaunieši nav tikai slinki alkoholiķi, viņi ir arī labi bērni saviem vecākiem, potenciālie darba tirgus veidotāji un mūsu nākotne!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru